Team Parate Eenheid

Vuurwapengevaarlijke personen arresteren, drugspanden invallen en alle ad hoc- en spoedinzetten; het werk van het Rotterdamse Team Parate Eenheid verschilt van dag tot dag. In deze heftige realityserie volgen we het TPE dicht op de huid.

Dossier van den Heuvel

In Dossier van den Heuvel staat John van den Heuvel nabestaanden en slachtoffers bij van geweldsmisdrijven en probeert hij ouders van kinderen die ontvoerd zijn naar het buitenland met hen te herenigen.

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt!

In Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt! reist Kees als vanouds met zijn verborgen camera de wereld rond op zoek naar oplichters.

Vermoord in het Buitenland

In Vermoord in het Buitenland gaat John van den Heuvel op onderzoek uit voor de nabestaanden van een Nederlander die is vermoord buiten onze landsgrenzen.

Moord of Zelfmoord

In Moord of Zelfmoord? onderzoekt Kees van der Spek samen met advocaat Sébas Diekstra cases die door politie bestempeld zijn als zelfmoord.

Graf zonder Naam

Graf Zonder Naam is een journalistiek opsporingsprogramma waarin Kees van der Spek op zoek gaat naar de verhalen achter de anonieme graven in Nederland.

Ontvoerd

In Ontvoerd helpt misdaadjournalist John van den Heuvel ouders die zijn geconfronteerd met een internationale kinderontvoering door hun ex-partner. Maar zo makkelijk als dat klinkt, zo complex is de praktijk.

Oplichters in het Buitenland

In even spannende als onthullende undercover operaties laat Oplichters in het Buitenland zien hoe je als toerist in het buitenland slachtoffer kunt worden van geraffineerde scams.