Frans Bauer in China

In deze serie volgen we Frans en Mariska Bauer op hun reis door China! Dat Frans dol is op Chinees eten is algemeen bekend, maar veel meer dan dat weten de Bauers eigenlijk niet van dit bijzondere land. Als dat maar goed gaat!

De Bauers in Argentinië

In De Bauers in Argentinië reizen Frans Bauer en zijn vrouw Mariska samen door Argentinië. Van een balletje trappen op het heilige gras waar Diego Maradona zijn carrière begon tot het dansen van de Tango; Frans en Mariska dompelen zich op geheel eigen wijze onder in de cultuur van dit schitterende Zuid-Amerikaanse land. 

Goed Voor Elkaar

In Goed Voor Elkaar gaat Frans Bauer op bezoek bij mensen die iets goeds doen voor onze samenleving. Het zijn bijvoorbeeld vrijwilligers of professionals in de zorg of bij de hulpdiensten. We horen hun verhalen, maar óók die van de mensen in wiens leven zij een cruciale rol hebben gespeeld. En dat alles werkt toe naar een […]

Back on Track

In de serie Back on Track gaan jongeren met tegenslagen of psychische problemen met behulp van een coach, werken aan een nieuw begin. Dit doen ze door een extreme uitdaging aan te gaan. Rotsklimmen, hardlopen in een woestijn of een triatlon in IJsland: alles voor een nieuwe start in het leven!

Net ff Anders

In Net ff Anders volgt presentatrice Marlijn Weerdenburg zes jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Samen gaan ze de uitdaging aan om dingen te doen die ze door hun beperking nog niet eerder durfden of konden.

The Cocaine Trail

In The Cocaine Trail maken 6 millennials een reis naar de oorsprong van hun lijntje coke: Colombia. Een reis waarin ze ontdekken dat het witte poeder wat voor hen de avond compleet maakt, voor duizenden andere mensen het leven totaal verwoest.

Volvo Ocean Race

In de Volvo Ocean Race volgen we de grootste en spannendste zeilwedstrijd ter wereld. Zowel de prestaties van de verschillende teams, als de cruciale rol van de organisatie en sponsoren wordt in beeld gebracht.

De Stoutste Jongen van de Klas

In navolging van het grote succes van Het Mooiste Meisje van de Klas richten we in De Stoutste Jongen van de Klas de aandacht op die jongen die iedereen bezig hield.

Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd volgen de verhalen van jonge Nederlanders die gaan emigreren naar het buitenland. De reden? De liefde! En daarvoor moet alles wijken.

Mooiste Meisje van de Klas

In Het Mooiste Meisje van de Klas gaat Jaap Jongbloed terug in de tijd om het gevoel van de onbekommerde schooltijd in de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 tot leven te brengen.