De Douane in Actie

In de De Douane in Actie zien we de dagelijkse werkzaamheden van de Nederlandse Douane. Elke dag onderscheppen zij de meest vreemde, exotische en illegale goederen. De douanebeambten werken op vliegvelden en havens, maar voeren hun werkzaamheden ook uit onder water én zelfs in de lucht.

Team Parate Eenheid

Vuurwapengevaarlijke personen arresteren, drugspanden invallen en alle ad hoc- en spoedinzetten; het werk van het Rotterdamse Team Parate Eenheid verschilt van dag tot dag. In deze heftige realityserie volgen we het TPE dicht op de huid.

Johnny into the Wild

Ver weg in de jungles, berggebieden en woestijnen leven nog stammen en nomadische volken precies zoals hun voorouders, eeuwen geleden. Zonder moderne apparatuur of luxe, leven zij van én met de natuur. Om te ervaren hoe dat is bezoekt Johnny de Mol in deze serie zes van deze unieke stammen.

Kids met Camera’s

In Kids met Camera’s filmen kinderen zelf hun verblijf in het ziekenhuis. Voor het eerst kijken we door de ogen van kinderen naar de artsen en verpleegkundigen en het reilen en zeilen in het ziekenhuis.

Ik Vertrek

Ik Vertrek is al ruim 10 jaar een publieksfavoriet. We volgen Nederlanders die hun geluk in het buitenland beproeven: waar gaan ze heen, wat is hun droom en wat laten ze achter?